Днес преди обяд все още на места в Източна България

...
Днес преди обяд все още на места в Източна България
Коментари Харесай

Времето се разваля. Температурите се понижават

Днес преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, в София – към 15°.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра – към 3°.

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 21 мин. и залязва в 19 ч. и 44 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 23 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 43 мин. и залязва в 1 ч. и 31 мин. на 27-и март. Фаза на луната: три дни преди първа четвърт.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР