Днес преди обяд все още на места в Източна България

...
Днес преди обяд все още на места в Източна България
Коментари Харесай

Застудяване и валежи от сняг и дъжд през новата седмица

Днес преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15 и 20 градуса, в София към 15°.

В планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра към 3°.

През нощта против понеделник от запад ще стартира нарастване на облачността. Новата седмица ще стартира с превалявания и мощен вятър.

В понеделник ще е към момента топло, само че вечерта и през нощта против вторник температурите бързо ще се намалят и ще стартират превалявания от дъжд, тук-там с гръмотевици.

Във вторник ще бъде относително студено и прохладно, в обособени региони със слаби превалявания, най-вече от дъжд, само че в планинските и
Всичко за Вашата сватба
североизточните региони е допустимо дъждът да се примесва със сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg