Днес преди обяд все още на места, главно в Източна

...
Днес преди обяд все още на места, главно в Източна
Коментари Харесай

Топло, по-топло! Слънчево време и високи температури в неделя

Днес преди обяд към момента тук-там, основно в Източна България, ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 15°. През нощта от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока, оповестяват от уеб страницата на NIMH.

Атмосферното налягане едва и краткотрайно ще се увеличи, само че ще се задържи близо до междинното за март.

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там, основно в масивите в източната половина от страната, ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата
Всичко за Вашата сватба
и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg