Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се

...
Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се
Коментари Харесай

Слънчев ден ни чака

Днес преди обяд видимостта ще се усъвършенства, мъглата ще се разсее и над страната ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен, вятър от запад. Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 16 градуса, в София - към 14 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - 10 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.

Във вторник и сряда ще остане относително топло с минимални температури сред 3 и 8 градуса и оптимални през първия ден сред 10 и 15 градуса, през втория - с 2-3 градуса по-високи.

Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. Ще има раздрана облачност, над доста региони - до най-вече слънчево. Сутрин тук-там в низините видимостта ще е понижена.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР