Днес преди обяд, в повечето места, ще настъпи временно спиране

...
Днес преди обяд, в повечето места, ще настъпи временно спиране
Коментари Харесай

Показва се слънце

Днес преди обяд, в множеството места , ще настъпи краткотрайно прекъсване на преваляванията и скъсване на облачността до слънчево. След обяд и до среднощ още веднъж на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

За това предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

В обособени региони преваляванията ще са интензивни, вероятни са градушки. Ще духа до сдържан, в Североизточна България и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На доста места, основно в следобедните часове ще има превалявания и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна и на доста места, основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици . Ще духа до сдържан, по северното крайбрежие и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР