Днес преди обяд ще преобладава слънчево време, сутринта на места

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време, сутринта на места
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево, но ветровито време 

Днес преди обяд ще доминира слънчево време, сутринта тук-там в низините и котловините - мъгливо. След обяд от запад облачността ще се усили и до вечерта ще превали дъжд, на повече места в западната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили, в Дунавската низина, Лудогорието и Горнотракийската равнина ще е краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 12°.

Преди обяд над планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад облачността ще се усилва и до края на деня на доста места ще има превалявания от дъжд, над към 1800 - от сняг. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - до плевел вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 8°, на 2000 m - към 2°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, сутринта тук-там с понижена видимост. След обяд облачността ще се усилва и по южното крайбрежие ще превали. Преди обяд ще духа до сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се усили и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 9° - 10°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР