Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. През деня от

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. През деня от
Коментари Харесай

Ето какво ще бъде времето в последния ден от работната седмица

Днес преди обяд ще доминира слънчево време. През деня от запад облачността ще се усилва, ще е висока и междинна. На обособени места основно в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, след обяд в Източна България ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 22°.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде най-вече 2 бала.
Над планините преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността от запад ще се усилва. В следобедните часове тук-там основно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР