Днес преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд над

...
Днес преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд над
Коментари Харесай

Времето днес: Слънце до обяд, валежи на места следобед

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд. В планинските региони ще са съпроводени с гръмотевици, има условия и за градушки. На изток ще е най-вече слънчево, само че прохладно, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Ще духа мощен вятър от север-североизток. В останалата част от страната ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са от 26°C - 28°C - тук-там в Западна България, до 32°C - 34°C - в източните региони на Горнотракийската равнина.
Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има интензивни превалявания дъжд, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 22°C, на 2000 метра - към 13°C.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, след обяд и мощен, вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 28°C - 31°C. Температурата на морската вода е 26°C - 27°C. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд по южното крайбрежие ще е 5 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР