Днес преди обяд ще е предимно облачно, на места в

...
Днес преди обяд ще е предимно облачно, на места в
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 9° и 14°

Днес преди обяд ще е най-вече облачно, тук-там в планинските региони и Източна България със слаби превалявания от дъжд. На места в равнините и низините видимостта ще е понижена. В следобедните часове облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската низина - до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира облачно време тук-там със слаби валежи от сняг, под 1000-1200 метра – от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 2°, на 2000 m – към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там със слаби превалявания от дъжд. По-късно след обяд облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб, най-вече западен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 16 мин. и залязва в 18 ч. и 5 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 49 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 3 мин. и изгрява в 14 ч. и 53 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР