Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След пладне отново

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След пладне отново
Коментари Харесай

Слънчев ден, с редовните следобедни дъждове

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След пладне още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. По-значителни ще са преваляванията в планинските региони. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Максималните температури ще са 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 18-19 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Преди обяд в планините ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Остават изискванията и за градушки. В Стара планина и Рило-Родопския масив преваляванията ще са обилни. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра - към 10.

И през идващите два дни повече слънце ще има заран. След обяд и до среднощ ще се развива купесто-дъждовна облачност, тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Остават изискванията за градушки. Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР