Днес преди обяд по-значителна ще е облачността над Западна България,

...
Днес преди обяд по-значителна ще е облачността над Западна България,
Коментари Харесай

Днес до обяд ще е облачно, след това слънчево. Максималните температури ще са 9° и 14°

Днес преди обяд по-значителна ще е облачността над Западна България, само че единствено на изолирани места ще превали едва. До обяд облачността ще намалее и над цялата страна ще доминира слънчево време. Ще духа слаб най-вече югозападен вятър и с него температурите ще стартират да се покачват, оптималните ще са сред 9° и 14°, в София 11°-12°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд по-значителна ще е облачността над масивите в Западна България, само че единствено на изолирани места ще превали слаб сняг. Около и след обяд облачността ще намалее и на всички места ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 8°-12°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 24 мин. и залязва в 17 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 32 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 7 мин. и изгрява в 16 ч. и 33 мин. Фаза: един ден преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР