Днес преди обяд облачността ще е предимно значителна, но ще

...
Днес преди обяд облачността ще е предимно значителна, но ще
Коментари Харесай

Времето: Облачността ще е предимно значителна, валежи почти няма да има

Днес преди обяд облачността ще е най-вече забележителна, само че ще е съвсем без превалявания, след обяд ще понижава над доста региони до слънчево. В Западна България ще духа слаб северозападен вятър, на изток ще е от север-североизток, до сдържан, след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Ще бъде относително хладно с оптимални температури най-вече сред 17° и 22°, в София - към 20°.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания, след обяд ще се раздира и понижава. Вятърът краткотрайно ще отслабне, ще е най-вече сдържан от запад-северозапад, само че вечерта още веднъж ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали. След обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабне.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР