Днес преди обяд над Западна България ще бъде облачно с

...
Днес преди обяд над Западна България ще бъде облачно с
Коментари Харесай

Времето днес: Валежи се очакват в голяма част от страната

Днес преди обяд над Западна България ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Над Източна България ще бъде най-вече слънчево, само че облачността и там ще се усили и в следобедните часове превалявания ще има и в Централна и Североизточна България, до момента в който в Северозападна те ще спрат.
С до сдържан северозападен вятър ще нахлува относително леден въздух, само че в Югоизточна България вятърът ще се задържи от юг-югозапад и там ще остане по-топло. Максималните температури ще бъдат от 8°-10° в Северозападна България до 18°-20° в източните региони, в София към 10°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усили, само че единствено на изолирани места ще превали дъжд. Ще духа сдържан, най-вече южен вятър. Ще се задържи топло, с оптимални температури сред 14° и 19°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, по северното крайбрежие до 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, по високите елементи - мъгливо. На доста места ще превалява сняг, под 1500 метра - дъжд. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра – към 0°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР