Днес преди обяд над североизточната половина от страната ще бъде

...
Днес преди обяд над североизточната половина от страната ще бъде
Коментари Харесай

Днес преди обяд над североизточната половина от страната ще бъде предимно слънчево

Днес преди обяд над североизточната половина от страната ще бъде най-вече слънчево, а над югозападната - ще има раздрана облачност, забележителна над планинските региони, където към момента ще превалява дъжд, само че в развой на прекъсване. След обяд и преди среднощ над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места там ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.

 

Над планините преди обяд ще има раздрана облачност, забележителна над Рило-Родопската област, където към момента ще превалява дъжд. След обяд и преди среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Значителни ще са явленията в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и мощен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 – към 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Максималните температури ще са 22 - 24°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 17 - 19°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР