Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще е

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще е
Коментари Харесай

Слънцето се завръща, облаците се разкъсват

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече облачно, тук-там в Южна България ще превалява слаб дъжд. Около обяд от северозапад облачността ще стартира да се раздира и да понижава и до края на деня над множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. Ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 12 и 17 градуса.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието преди обяд облачността ще е най-вече забележителна и тук-там, основно по-южното крайбрежие ще превалява дъжд. След пладне от север ще настъпи развой на понижение на облачността. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 14-16 градуса. Температурата на морската вода е 19-21градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините облачността ще е най-вече забележителна и тук-там, най-вече в масивите от Южна България ще има слаби валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. По-късно денем от запад преваляванията ще спрат, а облачността ще стартира да се раздира. Ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 7 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.-->
 iStock/Getty Images
В сряда вятърът ще се смени с югозападен, в източните региони ще бъде до сдържан и бързо ще се затопли. Максималните температури в множеството места ще бъдат сред 18 и 23 градуса. Ще бъде най-вече слънчево.
 iStock/Getty Images
В четвъртък облачността от запад още веднъж ще се усили, ще бъде висока и междинна. Вятърът ще се ориентира от запад. Максималните температури ще бъдат с още 2-3 градуса по-високи.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР