Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде
Коментари Харесай

Краят на седмицата е тук с обнадеждаваща прогноза за времето

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.
Над Черноморието преди обяд ще има раздрана до незначителна облачност. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 21-26 градуса. Температурата на морската вода е 17-22 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен, по билата - югозападен, вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра - към 8 градуса.
През първите дни от идната седмица вятърът ще се ориентира от изток-югоизток. Ще има и слънчеви часове, само че и развиване на купесто-дъждовна облачност в часовете след обяд и до среднощ. В понеделник краткотрайни валежи ще има тук-там из цялата страна, а във вторник - на малко места в Западна България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР