Днес преди обед ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. В

...
Днес преди обед ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. В
Коментари Харесай

Слънчево преди обед, облаци и дъжд след това

Днес преди обед ще доминира слънчево време, съобщи Българска национална телевизия. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания, на повече места в планинските региони. Ще духа до сдържан северен вятър, в Дунавската низина от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

По Черноморието облачността ще е променлива. На обособени места сутринта и в късния следобяд ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан северен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са към 26 - 28°. Температурата на морската вода е 24 - 26°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

И в планините облачността ще е променлива, най-вече забележителна. На места, основно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Температурите ще стартират да се покачват и оптималните в курортите ще са от 15 - 16 градуса на Алеко, в Боровец и Пампорово, до 21 градуса в Банско.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР