Днес преди обед Бойко Борисов пристигна във врачанското село Лиляче,

...
Днес преди обед Бойко Борисов пристигна във врачанското село Лиляче,
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Лиляче: Калин Каменов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца /снимки/

Днес преди обед Бойко Борисов дойде във врачанското село Лиляче, с цел да открие мемориалния шампионат за мъже в памет на своя другар Иван Петков-Гуньо.
Тук го чакаха кметовете на Враца - Калин Каменов, на Бяла Слатина - инж. Иво Цветков, на Мизия - Валя Берчева и на Козлодуй - Маринела Николова.
Лидерът на ГЕРБ дойде дружно с народния представител Мартин Харизанов, а на място го чакаха депутатите Красен Кръстев и Ирена Димова.
Пред събралите се публицисти той уточни, че претенденти за кметове на ГЕРБ за Враца и Монтана – Калин Каменов и Златко Живков, ще бъдат досегашните градоначалници.
" На доста места кметовете ще бъдат същите. Виждате по какъв начин се промени районът в последните години ", съобщи водачът на ГЕРБ във връзка идните локални избори.
Бойко Борисов разяснява завръщането в страната на Васил Божков, както и растящите цени на горивата.
Той се оплака, че е пътувал извънредно до Враца.
„ Всичко, което ремонтират, в този момент е най-малко два пъти по-скъпо от сякаш корупцията преди три години при ГЕРБ. Цената на „ Хемус “ от 1 милиарда е станала 3,3 милиарда Това е от нашите джобове. Три години нищо и по този начин, както предизвестяват – 2-3 пъти по-скъпо строителство “, уточни Борисов.
Бившият министър председател употребява наличието на публицисти от националните медии, с цел да разяснява и настоящи политически въпроси, като не пропусна и убийството на Алексей Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР