Днес предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва

...
Днес предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва
Коментари Харесай

Бареков и Байрактаров ЕКСКЛУЗИВНО за опита за покушение срещу Волен Сидеров и съпругата му! Инцидент или атентат?

Днес предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", започва с коментар за противен случай сполетял нощес брачната половинка на водача на "Атака " Волен Сидеров - Деница Сидерова.

Бареков и Байрактаров бяха единствените, които отразиха и дадоха публичност на случилото се нападение против Деница Сидерова. В петък вечерта наоколо до "Симеоновско шосе ", автомобилът на Деница Сидерова е бил блъснат от автомобил, ръководен от судански жител.

На мястото на престъплението е бил Димитър Байрактаров, който показа, че една от версиите за случилото се е, че това е бил опит за атентат, или заплашване против Волен Сидеров.

В колата на брачната половинка на Сидеров са се возили още нейна другарка и невръстният й наследник. Автомобилът на Деница е застигнат от джип "Хонда ", ръководен с гневна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите стопират и господата, които по-късно се оказва, че с изключение на судански са и български жители, стартират да насочат закани към брачната половинка на водача на "Атака ".

Виждайки, че в колата на пострадалата има и малко дете, суданците схващат, че е станала неточност, при което единия побягва, а полицията не подхваща търсене.

От видео материалът на Димитър Байрактаров ясно се вижда по какъв начин суданския жител отхвърля да дава отговор на въпроси, както и да се показа, макар че явно приказва български добре.

Николай Бареков показа, че малко преди този момент е имал среща на четири очи с Волен Сидеров, на която са коментирали значими тематики като идна конференция идния петък, както и бъдещето на консерватизма в България.

Байрактаров твърди, че суданецът е арестуван по гледище точно на Бареков и Байрактаров, а в противоположен случай е щял да бъде пуснат безнаказано.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР