Днес пред журналисти в сградата на Народното събрание, проф. Андрей

...
Днес пред журналисти в сградата на Народното събрание, проф. Андрей
Коментари Харесай

ПП „Има такъв народ“ излезе с декларация във връзка с действието на Зеления сертификат

Днес пред публицисти в постройката на Народното събрание, проф. Андрей Чорбанов прочете декларация от името на Политическа партия „ ИТН “, в която се упорства за неотложно анулиране на Зеления документ и други противоепидемиологични ограничения.

В декларацията се показва, че без значение от обстоятелството, че броя новозаразени непрестанно понижава и останалите европейски страни са отменили съвсем всички ограничения, включително към този момент и Румъния от през днешния ден, у нас продължава действието на зеления документ, както и на проби и карантиниране на влизащите в страната. Всичко това усложнява ненужно, както действието на учебните заведения и голям брой обществени действия, по този начин и всички мероприятия за настаняване на идващите в страната бежанци.

Настъпващата филантропична рецесия и бежанска вълна, резултат от военните дейности на територията на Украйна, също са посочени като фактори, които в допълнение усложняват обстановката и основават напрегната конюнктура.

„ Настояваме за неотложно анулиране на Зеления документ като фактор за извършване на избрани действия, както и за анулиране на всички гранични проби за Ковид 19 “ – приключва декларацията на Политическа партия „ ИТН “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР