Днес празнуват не хората, които суетно се оглеждат в телевизионните

...
Днес празнуват не хората, които суетно се оглеждат в телевизионните
Коментари Харесай

Йотова: Днес празнуват хората, които не виждат децата си с дни

" Днес честват не хората, които суетно се оглеждат в телевизионните камери. Празнуват хората, които нямат време даже да включат тв приемника, не виждат децата си с дни ". Това декларира вицепрезидентът Илияна Йотова в поздрава си по случай Световния ден на здравето и Деня на здравния служащ, оповестиха от прессекретариата на президента.

" На вас се падна най-голямата тежест – да лекувате Ковид, да се грижите за българските пациенти, да преживявате и болката, и насладата от оздравяването. В битката с вируса си загубихме доста от тихите герои. Поклон ", отбелязва вицепрезидентът.

По думите ѝ през днешния ден очакванията на хората са свързани с българските лекари, медицински сестри, здравни чиновници.

" Вие не сте чиновници на министъра и успявате макар него и болното ни опазване на здравето. То се нуждае от кадърни хора отпред, които не си разрешават да спекулират със здравната рецесия. Които да го ръководят мъдро, а не през телевизионните студиа. Надявам се, че това скоро ще се случи ", добави Йотова.

Илияна Йотова се срещна за първи път с доктор Абдулах Заргар, който сполучливо ръководи и старателно надгражда работата на " МБАЛ-Исперих " от 2013 година.

Д-р Заргар беше почетен от Румен Радев с почетния знак на президента. Докато се лекуваше от COVID-19, вицепрезидентът подписа указа за придобиване на българско поданство от доктор Заргар.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР