"Днес празнуваме Деня на победата над хитлерофашизма и Деня на

...
"Днес празнуваме Деня на победата над хитлерофашизма и Деня на
Коментари Харесай

Емил Радев: Не смятам, че БСП имат преднина пред ГЕРБ

"Днес честваме Деня на успеха над хитлерофашизма и Деня на Европа. Европейски Съюз е организацията, основана тъкмо след опустошителната Втора Световна война за Европа ".

Това съобщи в студиото на Izbori.bg претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев. "Ние не би трябвало да забравяме в никакъв случай, че европейските полезности и мирът не са даденост и би трябвало да ги отстояваме ", подсети той.

"Не считам, че има преднина на Българска социалистическа партия пред ГЕРБ сега. Ние водим доста сериозна акция, европейска акция. Обясняваме всички изгоди от Европейски Съюз, които за България са големи. Само през идващия програмен интервал ще имаме с 4 милиарда евро повече от сегашния. 18 милиарда евро ще влязат в нашата страна, които доближават до жителите ", съобщи Радев.

"Никога една черна акция, една компроматна акция не е водила до победа ", подсети той и разясни, че в този момент всички би трябвало да създадат България доста по-силна в една обединена Европа ", сподели претендентът за евродепутат.

"Когато беше на власт държавното управление на Сергей Станишев госпожа Елена Йончева не изкара нито едно журналистическо следствие. Явно в този момент подобен ще е методът на нашите съперници - да основават изкуствени кавги, да се вадят компромати ", разяснява Емил Радев. Той подсети какъв е стандартът в ГЕРБ и по какъв начин всеки забъркан в скандал от партията на Бойко Борисов постоянно се отстранява. "За ГЕРБ да пази чистия си имидж е от първостепенно значение ", подсети Радев. "Няма чадър в ГЕРБ. И ние това го видяхме. А какво вършат другите български партии - жителите да видят и да проучват сами ", заключи по тематиката Емил Радев.

Той разяснява и визитата на папа Франциск в България. Радев подсети високата оценка, която още веднъж е дадена на България и държавното управление ни поради Западните Балкани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР