Днес празничната церемония за 21 ноември - Денят на град

...
Днес празничната церемония за 21 ноември - Денят на град
Коментари Харесай

Оряхово празнува своята свобода

Днес празничната гала за 21 ноември - Денят на град Оряхово и Ден на християнското семейство стартира с осъществяванията на маршове от юношески духов оркестър " Брас Бенд - Оряхово ", духов оркестър " Дико Илиев " и с вълнуващия музикално-поетичен рецитал " Адрес: Оряхово – моето семейство " в осъществяване на децата от " Театрално студио " с началник Светла Илиева при Център за поддръжка за личностно развиване към Общински детски комплекс. Това оповестиха от общинския пресцентър.
 
 Кметът на Община Оряхово Росен Добрев и ръководителят на ОбС-Оряхово Румяна Декова издигнаха знамето на града Кметът на Община Оряхово Росен Добрев и ръководителят на ОбС-Оряхово Румяна Декова издигнаха знамето на града Източник: Община Оряхово
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев и ръководителят на ОбС-Оряхово Румяна Декова издигнаха знамето на града под звуците на химна на Република България. След това кметът Росен Добрев поздрави всички присъстващи с думите:
" Нека помним историята си и дружно продължаваме напред с готовност и позитивизъм към превъзмогването на актуалните компликации и тествания. Нека работим отговорно и целенасочено, с цел да бъдем потребни на обществото и да бъдем положителният образец за идните генерации! Нека продължаваме дружно да пишем достойната история на Оряхово! Честит празник, скъпи съграждани и посетители! Бъдете здрави и сполучливи! Нека нашите каузи носят задоволство и религия за по-добри дни! "
 
Като израз на поклонение пред румънските воѝни, пролeли кръвта си в името на едно по-добро бъдеще и за двете страни, бяха поднесени венци и цветя.
 
 Кметът на Оряхово Росен Добрев Кметът на Оряхово Росен Добрев Източник: Община Оряхово
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР