Днес повече от всякога е лесно да знаем кои са

...
Днес повече от всякога е лесно да знаем кои са
Коментари Харесай

Блясък, изтънченост и ретро шик: нашумялата прическа, за която да попитате фризьора си

Днес повече от всеки път е елементарно да знаем кои са най-горещите трендове в грима, прическите или дрешника с помощта на обществените мрежи.

Не е нужно да променяме цвета на косата си с всяко ново събитие, само че пък постоянно е забавно да сме в крайник с трендовете и да си откраднем по нещо от тях. А някои стилове устоят тестването на времето, излъчвайки изисканост и прелест, които надвишават рестриктивните мерки на тенденциите.

Наскоро ви разказахме за стила " " и неговата философия за живота.

▶ 

А сега представяме друга наклонност, която всички в TikTok обожават - цвета на косата, наименуван " Old Money Brunette ". Той олицетворява изисканата грациозност и непринудения, типичен сексапил.

Нека първо разшифроваме името – безусловно преводът на стила е " брюнетка със остарели пари ", само че това несъмнено няма особена логичност и прелест на български. Затова е задоволително да разкрием тайната на тази прическа, която се крие в чувството за разкош и ретро романтика.

Както подсказва името, тази наклонност съставлява скъпо изглеждаща прическа със мощен искра, естествени текстури и тонове, както и размер.

Ако попитате за стила, очаквайте обемна коса, чиито цвят и текстура имат дълбочина и блясък и носят чувство за богатство. За задачата коафьорите вплитат фини акценти в топли тонове и дискретни кичури из косата в нюанси на медно или пепеляво русо.
                             

Подобна композиция освен добавя другите тонове на кожата, само че и ви придава изтънчен, първокласен тип.

С богати, обилни кичури, цялостни с размер и сияйност, прическата е най-хубавият съвременен взор върху блясъка на остарелия свят. И макар че се среща най-вече при прически на брюнетки, естетиката обгръща и други като фасул, каре и руси коси. 
 Кои прически ще обичаме постоянно и кои в никакъв случай не би трябвало да се връщат на мода  Кои прически ще обичаме постоянно и кои в никакъв случай не би трябвало да се връщат на мода  Кои прически ще обичаме постоянно и кои в никакъв случай не би трябвало да се връщат на мода  Кои прически ще обичаме постоянно и кои в никакъв случай не би трябвало да се връщат на мода
Въпреки че приказваме за кафяви коси, фризьорите стилизират и русокоски в този жанр, тъй като най-важното е чувството за непринудена и непреходна хубост, реализирана без особени старания. За разлика от ярките платинени цветове, " Old Money Blonde " се концентрира върху основаването на мекост, употребявайки студени и топли руси тонове с добавени акценти по линията на косата.

Ако приказваме за стила като цяло, дамите, които възприемат външния тип на " брюнетката със остарели пари ", постоянно избират типичен модели, които устоят тестването на времето.

Това са  блейзъри, кашмирени пуловери и вталени панталони, олицетворяващи сдържана изисканост.

В последна сметка това е повече от цвят на косата или вид облекла. Както доста други, и тази тенденция приканва дамите да прегърнат своята вътрешна изисканост, въплъщавайки жанр, който надвишава времето и оставя трайно усещане.
 Най-добрите прически на Кейт Мидълтън  Най-добрите прически на Кейт Мидълтън  Най-добрите прически на Кейт Мидълтън  Най-добрите прически на Кейт Мидълтън
Така че, в случай че търсите фешън странствуване, което съчетава най-хубавото от традицията със актуалната прелест, визията " Old Money Brunette " може би е съвършената смяна, от която имате потребност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР