Днес последно говоря за Левски и футбола и отивам там

Днес последно говоря за Левски и футбола и отивам там ...

Тити Папазов: Аз съм твърдо убеден в морала на г-н Божков.

Днес последно говоря за Левски и футбола и отивам там където ми е душата – в баскетбола. Това каза Тити Папазов пред BTV.
Аз съм човек, който безумно вярва в Господ. Да сме си мечтали като сме започнали този път, а за мен той започна на 22 парил. Тогава Павел Колев ни събра и бяхме катализатор на процеса в момента и не сме си представяли, че ще стане толкова хубаво.
От първия ден си мислех, че някой трябва да ги поиска акциите. "Синя" България показа как може да бъде благодарна и да обича- това стана преди пандемията. Факт е, че от 28 април до вчера има резултат.
Аз твърдо съм убеден в морала на г-н Божков и това е гаранция, че ще се случат нещата. Сега "Синя" България се обедини около Наско Сираков, каза Папазов и добави: "Аз на 12-ти страдах, беше ми криво ,че уговорка та ни по някаква причина се промени. Дойдоха приятели и казаха, ти си употребен. Не, в никакъв случай."
Божков: Г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на Левски тайно и задкулисно
Няма по-подходящ от Наско Сираков, той щеше да е и в моя екип. Има експертиза, харизма и всичко. Господ гледа и се случва най-доброто. Нито за момент не се чувствам употребен, ако трябва и на това съм готов.", каза още той.
Ние с Наско Сираков сме денонощно заедно. Когато човек отива в тежка материя трябва да получава съвети. Ако до 12-ти аз ползвах неговите съвети, след 12-ти той ще ползва моите, допълни Папазов.
Тити Папазов: Божков се опита да употреби Левски, за да злепостави Борисов
На 14-ти сутринта видях в добрия смисъл на думата Наско Сираков озверял. В България силните, авторитетни фигури се избягват. Заради това и най-успешният тандем Сираков – Мъри Стоилов не може да се засече на Герена, сега по естествен начин се случват нещата. "Той (Наско Сираков) възкръсна като птицата Феникс."
Слободията на нашия народ беше платена със спорта и културата, заяви още Константин Папазов. Ако в предишния строй спорта беше лице на държавата – били сме с 30 златни медала. Сега е друго.
Сърдечно благодаря на всеки един собственик на Левски – защото те без никакви икономически инструменти даваха, за да съществува Левски. Тази схема вече е изчерпана. Трябва да започне моделът на бъдещето. Левски има огромен потенциал в своите фенове, в синята общност. Аз съм максималист, обяви Папазов.
Тодор Батков: Схемата с бащицата не може да продължава за "Левски"
Ние и най-вече Наско Сираков, той сам няма да може, но авторитетът му ще поведе след себе си много фенове. Той ще калкулира финансов потенциал. Тези хора ще се чувстват част от управлението, обеща той.
Аз съм генерално нахален, а за Левски съм брутално нахален. Ще идем с високо вдигнати глави при всеки спонсор и ще кажем имаме този човешки потенциал, вие можете да го ползвате за вашата марка, заяви Папазов.
Само се коментира как Божков ще ни затрие , той вярва в своята невинност и аз казах, че му пожелавам тази битка, дай Боже, да свърши положително за него. Но Левски трябва да бъде спасен, защото акциите задушават възможността Левски да възкръсне. Това е 106-годишна история.
На финала на разговора Тити Папазов пак се разплака и обясни емоцията си със заразата - любовта към Левски.

Източник: actualno.com