Днес половинката на Валери Божинов - Биляна Дол, празнува своя

...
Днес половинката на Валери Божинов - Биляна Дол, празнува своя
Коментари Харесай

Биляна с откровени разкрития за Божинов, призна за...

Днес половинката на Валери Божинов - Биляна Дол, чества своя 42-и рожден ден. По този мотив тя даде обширно изявление за списание " Le matin ", в което приказва намерено за връзките си с българския футболист. Красавицата разкрива за запознанството си с Валери, а също така споделя и по какъв начин взема ефективно присъединяване при неговите прехвърляния. Както е известно, това лято някогашният нападател на Ювентус и Манчестър Сити мина в швейцарския Лозана.

" Да, през днешния ден ставам на 42 години, няма какво да го укривам ", стартира с усмивка Биляна.

 След края на брака си с някогашния немски футболист и сегашен треньор Томас Дол, тя се завръща в Белград, където основава корсиерж-фирма: " Тогава се срещнах с Валери ".

Става въпрос за Валери Божинов, който по това време е състезател на Партизан, а от това лято е част от Лозана.

" Това, че разликата ни е 10 години, не е от никакво значение за мен. По-важни са връзките сред хората. Щом видях Валери, незабавно го харесах - стилът му, държанието му. Освен това той в действителност е занимателен. Една от моите философии в живота е " един ден без смях е изгубен ден " ", продължава Биляна, демонстрирайки страхотното си въодушевление.

Биляна не крие, че играе значима роля в кариерното развитите на Божинов: " Той е този, който си взема решение. Но е правилно, че аз движа административните неща. Но не съм сътрудник. Аз съм неговата другарка, която се грижи за някои неща към договорите му, контактите с клубовете и така нататък ".

Президентът на Лозана Ален Джоузеф също не скри възхищението си след първата си среща с Биляна: " Когато пристигнаха с Валери, тя ми се показа като негова другарка. След няколко минути обаче към този момент коментирахме детайлите към контракта му. Наистина са хубава двойка ".

Биляна се радва и на голяма известност в обществените мрежи. Над 16 хиляди са почитателите й в " Инстаграм ", където сръбската хубавица постоянно разгласява свои провокативни фотоси. Тя обаче признава, че по-известният от двамата е Валери: " Звездата е Валери. Аз съм просто неговата половинка ".

Тя разяснява и интереса на медиите към двамата: " В България стресът е по-голям. Постоянно желаят фотоси и подписи. Тук е по-спокойно ".

Това е Биляна - футболната половинка, която играе значима роля в кариерата на своя обичан.

Tим Гилемин / " Le matin "
Превод от френски: Светлин Тонев / БЛИЦ СПОРТ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР