Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота

...
Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота
Коментари Харесай

Криси от Старосел се е самоубила по страшен начин, имала е заболяване

Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота си и се самоуби с голям брой удари с нож. Това е установила аутопсията, направена в Съдебна медицина Пловдив. Днес на погребението, с цел да я изпратят в последния и земен момент, отива и група от село Зелениково, откъдето е Емил, мъжът, с който тя е живеела на фамилни начала, заяви за сътрудниците от Plovdiv24.bg Елена Пипева, кмет на селото.

Емил е на 35 години. Преди да се реалокират в Старосел, фамилията е живеело в Зелениково при родителите на Емил. Там добре познават младите. Няма и грам подозрение у хората от селото, че Емил може да извърши нещо толкоз извънредно. Напротив, всички са възхитени от положителните връзки сред двамата.

" Трудолюбиво момче, непретенциозно, занимава се със строителство ", сподели Пипева. " Той постоянно е казвал, че има най-хубавата жена, че я обича, споделяше й " зайче ". Имаше доста положително отношение към нея ", изясни кметът. Сред хората в Зелениково се приказва, че Криси е имала психологично заболяване, тежка меланхолия.

Момчето е от хубаво семейство, положителни и дружелюбни хора. Бащата работи в Розоварната, а майката е от дълги години санитарка в Окръжна болница в Пловдив. " Никой от двамата родители не е знаел, че Криси има такова заболяване, тя е криела. Ако са знаели, наложително щяха да и оказват помощ, щяха да я следят и нямаше в никакъв случай да разрешат това да се случи ", сподели още Елена Пипева. " Свекървата Катя, най-вече от това я боли, за какво не са и споделили и е крила по този начин дълго. Щеше да се опита да и помогне ", уточни кметът на Зелениково.

По думите й това заболяване не е занапред Криси е имала тежко детство, била е отхвърлена и подценена от личната си майка. Живеела е с баба си. Срещала се е постоянно с нея и татко си, само че родната й майка в никакъв случай не отишла да я види. Тя си имала друго дете, от втори мъж и не се интересувала изобщо от Криси, поради това тя била травмирана от дребна.

Следовател коментирал още, че болестта на Криси е толкоз съществено, че е можела да посегне даже на детето и мъжа си. В къщата имало и пушка, защото Емил е ловджия. Цяло знамение е, че не се е случила тройна покруса.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР