Днес почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата

...
Днес почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата
Коментари Харесай

Нинова: Нека покажем, че сме независим народ, който държи съдбата си в свои ръце

Днес почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и независимостта на Родината ни. Най-истинското самопризнание за тяхното дело ще бъде актуалните българи да потвърдим, че сме свободен и самостоятелен народ, който държи ориста си в свои ръце. Решенията за България би трябвало да се взимат в България от българския народ и в негов интерес. Намираме се в подобен миг - да решим на кого да поверим ръководството на страната. Отстраненото от власт 12-годишно корумпирано ръководство на ГЕРБ търси реванш.

Ние от Българска социалистическа партия желаеме нов модел на ръководство - правова, обществена и сигурна страна със устойчиво държавно управление и мощни институции. Като министри в държавното управление доказахме тези цели с действителни резултати, а не с празни обещания. И в този момент предлагаме рационални и вероятни решения още за първите 100 дни, които са най-важните за тежката зима: таван на цени, обезщетения за промишлеността, нарастване на заплати, преизчисление на пенсии, безвъзмездни медикаменти и учебници. Искаме парите от бюджета да се харчат за тези ограничения, а не за нови 8 самолета. Вчерашното решение на служебния кабинет за още 8 нови самолета ще коства на България 1,3 милиарда лв.. Това са средства, които в тази рецесия са нужни на българските фамилии и българската стопанска система. А и не е работа на служебното държавно управление, което не определено от българския народ и на което му остават още десетина дни, да взема такива стратегически решения, с които да задължава България за години напред.

На тържественият обред във връзка Деня на независимостта участваха още кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, проф. Георги Михайлов – втори в листата за народни представители, Богдан Боцев, както и останалите претенденти от листата на " Българска социалистическа партия за България “ в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР