Днес по време на Световното първенство по кикбокс за мъже

...
Днес по време на Световното първенство по кикбокс за мъже
Коментари Харесай

България и Украйна със съмвместен лагер по кикбокс

Днес по време на Световното състезание по кикбокс за мъже и дами в стиловете фул контакт, киклайт контакт и пойнт файтинг, което се организира в столицата на туризма в Турция гр. Анталия, се състоя една от най-важните срещи сред президента на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов и президента на федерацията по кикбокс в Украйна Олга Павленко.
 Галин Димов: В България кикбоксът се управлява и контролира само от БККМТ
Галин Димов: В България кикбоксът се управлява и контролира само от БККМТ

" За да си лицензиран състезателен клуб в България има избрани условия "

По време на срещата бе връчен формалният документ, с който украинската федерация удостоверява своето присъединяване с целият си народен тим по кикбокс (юноши старша възраст, мъже и жени) в лагер-сбор с националния тим на България по кикбокс.

Той ще се състои от 01 до 14.08.2020 година в националната спортна база " Спорт палас " гр. Варна.

Това е голяма крачка за развиването на кикбокса в България, която беше цел на родната федерация.

Ето какво съобщи господин Димов:

" Днес 26.11.2019 година направих една от най-ползотворните си работни срещи за бъдещето на кикбокса в България. Получих удостоверение, за което работих дълго и поредно. Спечелих още един другар и заслужен сътрудник, началник в лицето на президента на федерацията по кикбос в Украйна Олга Павленко. Нашите тимове ще работят дружно през 2020 година. Не инцидентно избрах Украйна. Отборът им се състои от многократни Европейски и Световни първенци по кикбокс в ринговите, а и към този момент в татами дисциплините. На всички публични интернационалните шампионати са в челните позиции. Наблюдавам работата им и се веселя, че ще имаме опцията да " черпим от извора ". Ще бъдат при нас задоволително дълго време, с цел да обменим опит и да създадем добра подготовка на тимовете си. През 2020 година ще има Световно състезание за кадети в края на месец август и Европейско състезание за мъже и дами при започване на месец октомври. И двете надпревари ще бъдат във всички кикбокс дисциплини ".

" Това е златна опция за нас да се подготвим качествено и няма да я пропуснем. Провеждам диалози и с останалите сътрудници и се надявам скоро да имаме опцията да планираме нашите лагери и с други топ тимове. Условията в " Спорт Палас " са повече от идеални. Ще дадем опция и на всички първенци от нашите държавни шампионати да упражняват с националния тим на Украйна. Използвам опцията да благодаря на Министерството на младежта и спорта и на Министър Кралев, че ни поддържат и спомагат съответно за развиването на всички спортове в България. Продължавайки да работим всички дружно ще реализираме мечтаното от нас и напълно скоро България ще е в топ 3 на международна сцена по кикбокс ".
 БККМТ провежда посрещане на европейския първенец по кикбокс Димитър Пенчев
БККМТ провежда посрещане на европейския първенец по кикбокс Димитър Пенчев

Той идва през днешния ден, в 22:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР