Днес по време на извънредното си заседание Общински съвет-Разлог приветства

...
Днес по време на извънредното си заседание Общински съвет-Разлог приветства
Коментари Харесай

Извънредно заседание на Общински съвет - Разлог

Днес по време на изключителното си съвещание Общински съвет-Разлог приветства двама новоизбрани общински съветници и пpие състав на своите непрекъснати комисии.

В началото на днешната сесия клетва като общински съветници поставиха Атанасия Спасова и Мария Пандева, които бяха приветствани от ръководителя на ОбС-Разлог адв. Иван Димитров с китка здравец за шанс и триумфи. Спасова и Пандева заеха местата на госпожа Костова и господин Зайков, които заеха виновните позиции на зам.-кметове на Община Разлог.

По време на своето съвещание Общински съвет-Разлог взе решение за основаване краткотрайната комисия за работа по Правилник за организацията и активността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимоотношението му с Общинска администрация – гр. Разлог

Съветниците избраха и състав на петте комисии по “Бюджет, финанси, стопанска система, нормативна уредба, приватизация и следприватизационен надзор ”, “Местно самоуправление, законността, публичния ред и надзор по активността на локалната администрация и евроинтеграция ”, “Устройство на територията, благоустрояването, комуналните действия, земеделието, горите, водите и екологията ”, “Социални действия, опазване на здравето, обществени грижи, обучение, просвета, вероизповедания, спорт и работа с младежта ”, “Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество ”, “Бюджет, финанси, стопанска система, нормативна уредба, приватизация и следприватизационен надзор ”.*

На база входирана докладна от кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев, локалният парламент дефинира и нов състав на комисията по асортимент на предложенията и разпределение на средствата, подадени по реда на Правилник за организацията, активността и ръководството на „ Фонд за подкрепяне лекуването на поданици на община Разлог – Росен Коцаков “, в лицето на общинските съветници доктор Емил Тончев, доктор Радко Тумбев, госпожа Гергана Фарфарова, както и Тодор Дамянов и госпожа Борислава Коцакова.

Със свое решение за преустановяване контракта за възлагане на ръководство на “Баня и Перални ” ЕООД, Общински съвет-Разлог почете молбата за овакантяване на длъжността от страна на господин Ушев, които постави клетва като кмет на село Баня. Общински съвет-Разлог одобри предлагането - краткотрайно ръководство на сдружението да бъде поето от госпожа Даниела Попова-Барякова (дългогодишен счетоводител на “Баня и Перални ” ЕООД).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР