Днес по БТВ се разигра пошъл театър на гърба на

...
Днес по БТВ се разигра пошъл театър на гърба на
Коментари Харесай

ГНУСНО! Джамбазки ползва държано в тайна дете за пиар по БТВ!

Днес по БТВ се разигра вулгарен спектакъл на гърба на кърмаче. При водещата Жени Марчева, известна като Жени Баджака, притиснатият до стената претендент на Вътрешна македонска революционна организация Джамбазки извади като финален коз....новородено дете.

Защо фалшив политикът е държал четири месеца в загадка новината за новородената си дъщеричка? Меко казано доста необичайно. Дали и по кое време е признал детето и в какви връзки е с майката никой не го попита и не стана ясно.

В същото време остарелият ерген учи на морал българите и ги поучава по какъв начин да си гледат фамилиите и децата си. За кураж нежният “войвода” си беше взел другар в студиото “да му пази страх”.

Явно инервюто при Баджака бе замислено като зле скалъпена пиар акция, която не реализира задачите си. Жалкото изявление провокира повече въпроси, в сравнение с да даде отговори.

Напоследък зачестиха слуховете, че Джамбазки избира личните си пол и интензивно лобира за джендърите в Европарламента. Разбира се, Жени Баджакова не пропусна да попее македонски песни с госта си, само че рабски не помни да го пита по какъв начин е икономисал близо милион в банковата си сметка.

Не го опита за тризонета в Париж, за голямата тераса на шефа му. Не попита Джамбазки за какво не подарява тлъстата си еврозаплата на бедните, както даде обещание пред Бареков и ББЦ през 2014 година.

На Джамбазки му бе икономисан въпроса за какво интензивно лобира и гласоподава в Брюксел Европейски Съюз да дава повече пари за гей паради и розови прайдове. Никой не потърси и изчезналата тапия на Джамбазки, макар че неотдавна бе номиниран за “юрист на годината” о това стана мотив за голям скандал и митинг в юридическите среди.

Рейтингът на Вътрешна македонска революционна организация се срутва, а за лов на наивни гласоподаватели Джамбазки употребява за примамка кърмаче на четири месеца. Цинично и лишено от бащински усеща злочинство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР