Днес планетите са в конфликт, така че е логично да

...
Днес планетите са в конфликт, така че е логично да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 09.06: Липса на забавление и ентусиазъм

Днес планетите са в спор, тъй че е разумно да има липса на развлечение и възторг, вероятно разнообразни проблеми, които ще зародят и ще се нуждаят от неотложно разрешаване. Може би още веднъж ще ни обземе възприятие на дребнавост, безпокойствие и би било добре да се хвърлим в трудотерапия и да не контактуваме доста с хора, за които знаем, че ни притискат или нервират, с цел да не ни потискат. От вечерта климатът ще се разведри, ще бъдем по-общителни, ще си възвърнем положителното въодушевление, позитивизма и оптимизма.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Стрелци, Близнаци, Деви и Риби, това е опция за дълбоки диалози, за самоанализ, само че и за по-внимателно вглеждане в проблемите на вашите взаимоотношения - персонални, фамилни и професионални, които имат потребност от " работа ". Ако ги пренебрегнете, ще имате още по-големи проблеми.

Телец, Скорпион, Лъв, Водолей, можете и би трябвало да се стремите към освен това, както в сантиментален, по този начин и във финансов проект. Но днешният ден не е подобаващ да се пробвате да го извършите, защото ще се сблъскате с спънки и компликации.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР