Днес Петър Хубчев ще се пробва от трети опит да

...
Днес Петър Хубчев ще се пробва от трети опит да
Коментари Харесай

Петър Хубчев е бил елиминран два пъти от Лудогорец

Днес Петър Хубчев ще се опитва от трети опит да отстрани Лудогорец в шампионата за Купата на България. До момента той два пъти е бил отстраняван от орлите, написа " Тема спорт ". Това се случва, когато води Берое.

Първият случай е през сезон 2013/14. Тогава заралии бранят оценката си, извоювано през 2013-а във край с дузпи против Левски. Те губят първия осминафинал в Разград с 1:2, а след 1:1 на реванша отпадат.

През сезон 2014/15 историята се повтаря, още веднъж на същата фаза в конкуренцията. Берое побеждава с 2:1 вкъщи, само че губи втората среща с 0:1 и напуща шампионата.
 Левски продаде 2700 билети за утрешната борба с Лудогорец
Левски продаде 2700 билети за утрешната борба с Лудогорец

Продажбите на абонаментни карти не престават с позитивния си растеж

Съперничеството на Хубчев с Лудогорец датира от сезон 2010/11 в Югоизточната Втора лига. Тогава е отпред на Черноморец (Поморие) и на два пъти надделява разградчани вкъщи, губи един път като посетител. В последна сметка орлите се класират първи и влизат в елита, а това през баражите вършат и поморийци, само че на тях им е отхвърлен лиценз.

С Берое, Хубчев може да се похвали единствено с 2 победи над Лудогорец, при 5 равенства и 7 загуби (в салдото влизат и мачовете за купата). А с Левски записва едно проваляне през есента - 0:2 в Разград.

Интересното е, че в последните 5 конфликта с орлите, тимовете на Хубчев (Берое и Левски) не са съумели да отбележат гол.
 Левски - Лудогорец, онлайн
Ще осмисли ли Левски сезона си?

" Сините " се изправят против Лудогорец в конфликт за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР