Днес персоналът на болница „Лозенец“ - лекари, медицински сестри, специалисти

...
Днес персоналът на болница „Лозенец“ - лекари, медицински сестри, специалисти
Коментари Харесай

УМБАЛ „Лозенец“ празнува 74 години от полагане основите на болницата

Днес личният състав на болница „ Лозенец “ - лекари, медицински сестри, експерти и администрация сложи началото на една добра традиция – отбелязване на рождения ден на болничното заведение. Това оповестиха от университетската болница.

Датата за рождения ден на УМБАЛ „ Лозенец “ е определена не инцидентно – на 15.04.1948 година е учредена така наречен Правителствена поликлиника. „ Поколения лекари, медицински сестри и останалият личен състав са работили години наред с неизменност и възторг. Благодарение на техните старания и надграждането на скъпия им опит, качеството на предоставяните от болничното заведение услуги продължава да е на висота, съобщи в своето изложение шефът на болничното заведение доктор Христо Стоянов. Той благодари на сътрудниците си за професионализма и всеотдайните грижи за пациентите. Днес Университетска болница „ Лозенец “ е многопрофилно лечебно заведение, профилирано в неповторими за страната диагностично-лечебни действия, съобщи той и подчертава на упоритостите на новия управителен екип за превръщането й в привлекателен център за пациентите от цялата страна посредством качеството на предоставяните медицински услуги, грижа за пациента и последно потомство съоръжение и инсталация.

По случай празника компания „ Буревестник “ ЕООД в лицето на нейния шеф Ангел Вачев, подари две растения японски клен. Дърветата бяха засадени от студенти от Медицинския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР