Днес, първия декемврийски ден, облачността ще се разкъсва, в югозападната

...
Днес, първия декемврийски ден, облачността ще се разкъсва, в югозападната
Коментари Харесай

Какво ще е времето в първия ден от декември?

Днес, първия декемврийски ден, облачността ще се раздира , в югозападната половина от страната до най-вече ясно . Над останалите региони ще продължи да бъде мъгливо   и ще има валежи от дъжд , тук-там в Лудогорието подправен със сняг .
 
 Очаква ни дъждовно и студено време Thinkstock/Getty Images

Ще духа сдържан северозападен, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3 и плюс 2 градуса . Утре облачността ще е променлива, намаляваща на доста места до слънчево. Вятърът ще отслабне и последователно ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са сред 4 и 9 градуса .
 
 времето жена студено ThinkStock/Getty Images

Над планините ще е най-вече слънчево . Преди обяд на обособени места в масивите от Източна България облачността ще е забележителна и на обособени места ще превалява сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра към 3 градуса, на 2000 метра - към минус 4 градуса.-->
 
 мъгла dariknews.bg

Над Черноморието облачността ще е променлива , намаляваща до най-вече слънчево . Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 6 - 9 градуса. Температурата на морската вода е към 15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Продължителността на деня е 9:17 часа .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР