Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на

...
Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на
Коментари Харесай

Борисов похвали ПП: Показаха ниво, което хората очакват

Днес парламентарната група на ГЕРБ/СДС, а и парламентарната група на Политическа партия демонстрираха напълно друго равнище - равнище, което чакат хората. Това съобщи на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Преди една седмица днешната среща беше невъзможна. Срещата щеше да стартира с офанзива, а ние да отвърнем с Gemcorp и парапета. От днешната среща виждам, че има опция да се надгради доста, в случай че не слагаме кой с кой мандат и какво би направил. Тази посока би трябвало да се следва. Важно е да се седне и да се приказва, в това число и с госпожа Нинова за обществения пакет. И с „ Български напредък “, и с Възраждане ", добави той.

Борисов уточни два метода, които съгласно него би трябвало да се следват отсега нататък: „ Финансистите на двете партии да продължат договаряния на експертно равнище. Ако желаеме да дадем още по-голяма институционаност, би трябвало да поканим министъра на финансите и екипа му, както и отдела на Българска народна банка ", посочи той.

И напомни, че народът е отредил, че никоя партия не може да сформира независимо държавно управление. " Никакво его - без значение с кой мандат ще се направи държавно управление - първи, втори или трети. Ако стигнем до съгласие, ще има държавно управление по политики и по този начин ще се върне парламентаризмът ", уточни водачът на ГЕРБ.

По думите му би трябвало да се мисли за народа и за общото богатство, а не за егото на дадена партия. " Има огромен късмет. Благодаря на Радев за разбирателството ", сподели още Борисов.

Той посочи, че не канят Политическа партия и Демократична България за съдружни сътрудници. " Във всички случаи ще предложим състав на държавно управление. Във всички случаи несъмнено и от " Продължаваме промяната " ще предложат състав на държавно управление ", разяснява още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР