Днес Панагюрище каза довиждане на участниците в първия за това

...
Днес Панагюрище каза довиждане на участниците в първия за това
Коментари Харесай

Деца от Ел Ей, Чикаго и Пекин в Панагюрище за кампа на Милан

Днес Панагюрище сподели " сбогом " на участниците в първия за това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria. От понеделник до събота " червено-черният " цвят оцвети възрожденския град, който бе хазаин на първия лагер на Милан в Панагюрище. Младите гении, измежду които имаше българчета пристигнали за кампа от Лос Анджелис, Сан Диего, Чикаго и Пекин, имаха неповторимия късмет да се допрян до методологията на италианските треньори от академията на Милан в двуразовите тренировки, както и да се забавляват и намерят нови другари. Деца, треньори и родители видяха и научиха доста нови неща и при визитата в музеите на Райна Княгиня и Историческия музей в Панагюрище.

Заключителната гала през днешния ден на стадион " Орчо челник " се трансформира в прочувствен празник с доста усмивки, фотоси и просълзени очи. Деца, родители, италианските и българските треньори, уредниците и общителните домакини и сътрудници от Парк хотел " Асарел " и " Тракийски хотелиери " в лицето на Бисер Петков, с развети червено-черни знаменца се разделиха и си пожелаха Milan Academy Junior Camp да се върне и през идната година в Панагюрище. На церемонията младите гении чуха препоръките на техния връстник Мерт Дормуш, който взе участие за трети път в камп на Милан, макар че единствено преди няколко седмици се върна от проби в Милано. За край децата получиха и своите атестати от италианските експерти и от Ивайло Рачев, който развива плана Milan Academy Junior Camp в България от 2011 година.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria отива в Несебър, където идната седмица от 2 до 7 юли ще се организира девето издание, а от 6 до 10 август 10-о юбилейно издание за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР