Днес падна правителството, коментира пред журналисти нечленуващият в парламентарна група

...
Днес падна правителството, коментира пред журналисти нечленуващият в парламентарна група
Коментари Харесай

Руди Гела: : Днес падна правителството, възможно е да няма избори

Днес падна държавното управление, разяснява пред публицисти нечленуващият в парламентарна група народен представител Радостин Василев, откакто изключителното съвещание на Народното събрание се провали поради липса на кворум. В пленарната зала се записаха единствено 11 от 240 депутати.

Ако някой се съмнява, че това нещо няма да докара до рухване на държавното управление на Денков, той се заблуждава, сподели Радостин Василев.

Явно това, което се случваше с тези машини - от нещата, които говореше Кирил Петков за кода в предишния парламент, до офанзивата, която се случи медийно в комисията, докара до това, че сме изправени пред втори случай на изменничество против националната сигурност след записите, които аз изнесох, разяснява той.

Радостин Василев счита, че би трябвало неотложно да бъде арестуван заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов и да бъде разпитан. Да не се окаже всичко най-после някаква режисура, с цел да бъдат унищожени машините като опция за гласоподаване, изрази опасения той.

„ Всичко това се случва поради отвратителната, грозна корупционна сглобка на ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “, в която динозавърът стъпка сега, тотално унищожи своя сътрудник “, разяснява Радостин Василев.

Отиваме на избори, които ще бъдат доста сложни за осъществяване, след локалните в този момент, счита самостоятелният народен представител. Възможно е даже да се стигне до анулация на изборите в неделя, добави той.

Радостин Василев изясни, че в случай че има опасност за националната сигурност, изборите могат да бъдат анулирани, само че не счита, че сега това е налице. Според него без проблеми може да бъде анулирано машинното гласоподаване с решение на Централната изборна комисия
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР