Днес отново ще станем свидетели на множество интригуващи сблъсъци. Димитър

...
Днес отново ще станем свидетели на множество интригуващи сблъсъци. Димитър
Коментари Харесай

Кузманов на 1/8-финал в Маракеш, Рууд в Ещорил, Пегула и Бадоса в Чарлстън


Днес още веднъж ще станем очевидци на голям брой завладяващи конфликти. Димитър Кузманов продължава мощното си показване в Маракеш, където през днешния ден ще опита да доближи до първия си ATP четвъртфинал. Това обаче надалеч не е единственият конфликт, който ще следим с нараснал интерес.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.

Новото предизвикателство пред Кузманов е международният №82 Роберто Карбайес Баена, който през вчерашния ден отстрани петия подложен Максим Креси. Любопитен факт е, че през 2011 година третата ни ракета и испанеца играят един против различен на финала на европейското състезание за юноши до 18 години. Преди днешния дуел Карбайес Баена е считан за любимец с коефициент от, до момента в който възможностите на Кузманов са оценени на 2.95*. Коефициентът за три сета е.



Много забавно ще бъде и в Ещорил, където програмата стартира с напълно италиански конфликт сред Фабио Фонини и Марко Чекинато, след което Себастиан Баес ще продължи отбраната на купата с мач против Педро Качин. Във вечерната сесия ще забележим звездата на шампионата Каспър Рууд, който ще има привидно лесна задача против 147-мия в ранглистата Жоао Соуса. Коефициентът за победа на норвежеца е, до момента в който ставката за представителя на домакините е.



На WTA 500 шампионата в Чарлстън Паула Бадоса ще открие програмата на централния корт с дуел против Лейла Фернандес, а в третия мач за деня оглавяващата схемата Джесика Пегула ще стартира присъединяване си против Ана Блинкова.



Междувременно в Богота втората сложена Татяна Мария ще играе с Каролина Алвеш, а Южени Бушар ще се изправи против Камила Рахимова.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР