Днес отново ще има протест в Стара Загора, след като

...
Днес отново ще има протест в Стара Загора, след като
Коментари Харесай

Стара Загора отново ще протестира срещу безумието на пътя

Днес още веднъж ще има митинг в Стара Загора, откакто през вчерашния ден десетки хора блокираха входа на районната прокуратура, до момента в който в постройката имаше брифинг за злополуката от петък вечерта, съобщи Българска национална телевизия. При нея бяха блъснати 3 дами, едната от които е в тежко положение, с ампутиран крайник.

Десетки старозагорци блокираха нощес входа на районната прокуратура по време на брифинг за злополуката от петък вечерта, при която пострадаха тежко три дами. Протестиращите упорстваха да получат пояснения дали е прикриван причинителят.

Протестиращите упорстват да получат пояснения дали е прикриван причинителят. За случая е арестуван 18-годишен юноша, който е с 4 месеца шофьорски стаж, а към този момент има две прегрешения на пътя.

На този стадий от прокуратурата оповестяват, че следва да бъде притеглен като обвинен и да бъде удължено задържането му за 72 часа.

Наблюдаващият прокурор Андриан Суков изясни, че младежът не е дал пояснения. В момента се открива дали в действителност е имало рисково държание на пътя и дрифтене.

" Има фактически наложени две санкции по ЗДП, едното от тях мисля, че беше електронен фиш и то е за ръководство на МПС със скорост над позволената ".

От прокуратурата са разпитали 10 очевидци до този миг и молят очевидци да се свържат с органите на Министерство на вътрешните работи.Основният претекст на основателите на митинга е фактът, че са подавани голям брой сигнали до виновните органи за безконтролното шофиране или „ дрифтене “ в тази част на града, само че те не са взети под внимание.

Има подписка до кмета, регионалния шеф и шефа на полицията в Стара Загора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР