Днес отново ще е слънчево, след обяд в низините -

...
Днес отново ще е слънчево, след обяд в низините -
Коментари Харесай

Изпращаме август с много слънце

Днес още веднъж ще е слънчево , след обяд в низините - горещо . Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 31-36 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево . Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 28-30 градуса . Температурата на водата ще бъде 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините ще бъде най-вече слънчево . Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 25 градуса , на 2000 м - към 16 градуса.
 iStock/Getty Images-->
В петък и събота времето ще се задържи без основна смяна - най-вече слънчево , в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, повече в петък, само че с доста дребна възможност за валежи.

Ще остане горещо, с оптимални температури над 30 градуса, тук-там ще доближават 35-36 градуса. Вятърът от изток-североизток ще се резервира, ще е слаб до сдържан, в Източна България - по-често сдържан и с него температурите там краткотрайно и едва ще се намалят.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР