Днес отново се показа, че София е дясна, заяви Йорданка

...
Днес отново се показа, че София е дясна, заяви Йорданка
Коментари Харесай

Фандъкова: София е дясна! Готова съм за промяна и повече прозрачност в работата

Днес още веднъж се появи, че София е дясна, съобщи Йорданка Фандъкова в първото си изказване пред медиите след първия тур на изборите. Тя разгласи, че на балотажа ще разчита най-много на поддръжката на всички софиянци, " с които дружно работихме толкоз години и показахме, че София може да се развива и това развиване да продължи ".

Тя съобщи подготвеност за диалози с десните партии, тъй като софиянци с днешното си гласоподаване са посочили, че има прагматични, положителни решения в техните стратегии и е естествено да продължим в тази посока.

На въпрос дали е правила неточности, тя ги назова пропуски и сподели, че е направила своите заключения. " Готова съм да направя и смяна в работата ", даде обещание тя.

" Научила съм си уроците и имам решения за това по какъв начин да променим работата с повече бистрота и неприкритост ", уточни Фандъкова за каква смяна е подготвена.

На въпрос дали преди балотажа идната неделя ще излезе на нов спор с Мая Манолова, Фандъкова не даде одобрителен отговор. Според нея в хода на акцията към този момент ясно е декларирала своите решения за града. Въпреки това тя даде обещание да е разполагаем през цялата седмица.

Дали днешният резултат на ГЕРБ в София може да се одобри като спад, откакто на предишните локални избори завоюва на първи тур, Фандъкова акцентира, че има вяра в интелигентността и прагматизма на софиянци и че " те не могат елементарно да бъдат манипулирани с думи за смяна, когато става дума за замяна ".

Като обръщение за балотажа тя акцентира, че и през днешния ден София е посочила, че е дясна. " В общинския съвет несъмнено ще има наличие на десните партии, с цел да продължи политиката на бистрота и политиката на работа за София ", пожела Фандъкова.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (290)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР