Днес отново ни очаква пролетно време. Ще бъде предимно слънчево,

...
Днес отново ни очаква пролетно време. Ще бъде предимно слънчево,
Коментари Харесай

Отново ни очаква пролетно време

Днес още веднъж ни чака пролетно време. Ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни нараствания на облачността над Североизточна България, само че основни превалявания не се чакат.

Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, в източните региони – североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, в крайните североизточни региони към 12°; в София – към 16°.

Над планините ще доминира слънчево време. Вятърът ще отслабне, само че по високите и открити елементи ще е мощен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над северното крайбрежие, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 10°-15°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност на увеличаване.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 15 мин. и залязва в 18 ч. и 06 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 50 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 36 мин. и залязва в 20 ч. и 54 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР