Днес от запад облачността ще се увеличава. Ще започнат валежи,

...
Днес от запад облачността ще се увеличава. Ще започнат валежи,
Коментари Харесай

И днес ще е много топло, но ще започнат валежи

Днес от запад облачността ще се усилва. Ще стартират превалявания, които до края на деня ще обзет западната половина от страната, а през нощта и останалите региони. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса, в София - към 20.

В планините облачността ще е забележителна. По-късно денем ще има валежи от дъжд, над 2300 метра- от слаб сняг. Ще духа сдържан, по билата- краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 14 градуса, на 2000 метра – към 6 градуса.

Утре сутринта към момента на доста места в страната ще превалява дъжд, само че от запад преваляванията ще стопират и облачността ще понижава. През деня на повече места и повече като количество ще са преваляванията в източната половина от страната, в обособени региони там ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и дневните температури ще се намалят. През идващите дни ще има променлива, по-често забележителна облачност, тук-там с краткотрайни валежи, с по-голяма възможност в Източна България и планинските региони. Температурите ще се намалят още малко и ще бъдат близки до нормалните за средата на март. В петък и събота с югозападен вятър ще се затопля. Вероятността за превалявания е относително дребна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР