Днес от запад облачността отново ще се увеличи. Ще духа

...
Днес от запад облачността отново ще се увеличи. Ще духа
Коментари Харесай

Днес облачността ще се увеличи, ще има и мъгли

Днес от запад облачността още веднъж ще се усили. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са от 8 до 13 градуса, по-ниски по високите полета на Западна България. Максималните температури ще са най-вече сред 13 и 18 градуса , на местата с трайна мъгла ще останат към 11 градуса.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха сред 16 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 12 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.-->
 iStock/Getty Images
В сряда вятърът от изток-югоизток ще се усили, изключително в източната половина от страната. Ще доминира облачно време и от запад на изток денем и през нощта против четвъртък на доста места ще има превалявания от дъжд. Температурите ще стартират да се намаляват.
 iStock/Getty Images
В четвъртък от изток ще продължи да нахлува относително студен въздух, температурите ще се възстановяват. Ще бъде най-вече облачно, с спирания на доста места ще превалява дъжд, над към 1800 м - сняг. По-съществени ще са преваляванията в в Рило-Родопската област. Температурите ще бъдат с дребен дневен ход: минимални - сред 6 и 11 градуса, оптимални - сред 12 и 17 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР