Днес от Централата на Българския Червен кръст (БЧК) заминават още

...
Днес от Централата на Българския Червен кръст (БЧК) заминават още
Коментари Харесай

БЧК изпрати осем камиона с помощи за Украйна

Днес от Централата на Българския Червен кръст (БЧК) отпътуват още два камиона с филантропична помощ за потърпевшите от спора в Украйна, оповестяват от пресцентъра на БЧК.

Така, с помощта на изключителната взаимност на хиляди жители и на отзивчивостта на корпоративния бранш, БЧК е изпратил към този момент осем камиона с най-необходимото за потребностите на потърпевшото население от спора в Украйна. Хуманитарната помощ включва топли облекла, завивки, зимни обувки, спално долни дрехи, хигиенични материали, лекарства, превързочни материали и ще бъде предоставена на нуждаещите се от Украинския Червен кръст.
 
Само за пет дни в благотворителната сметка на БЧК са постъпили повече от 1 500 000 лева за потърпевшите от спора в Украйна, осведомят от организацията и благодарят за съпричастността и на всички, които дават финансови средства.

Националната акция продължава. Доброволците и чиновниците на БЧК одобряват дарения и ги обработват всеки ден от 8:30 до 17:00 ч., в това число и в събота и неделя, се показва в известието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР