Днес от 20:15 часа Левски посреща неудобния Черно море. Сините

...
Днес от 20:15 часа Левски посреща неудобния Черно море. Сините
Коментари Харесай

Левски ще се опита отново да се доближи до върха с успех над Черно море

Днес от 20:15 часа Левски посреща неуместния Черно море. " Сините " ще бъдат единствено на точка от лидера в класирането Лудогорец, в случай че съумеят да победят. Варненци са в неприятна серия - 6 мача без триумф, а момчетата на Петър Хубчев пропуснаха да победят ЦСКА в последния си мач, откакто водиха с 2:0, само че позволиха да им вкарат 2 гола за 2:2.

Милан Миятович още веднъж ще бъде предпочетен пред Ники Михайлов под рамката на вратата. Холмар Ейолфсон се възвърне от тежката си травма, само че не е ясно дали може да стартира дуела от първата минута. При отсъствието на исландеца централната двойка в отбрана ще бъде Нуно Томаш и Янис Каргас. По фланговете Живко Миланов и Иан Горанов нямат конкуренция.

Хали Тиам и Мартин Райнов ще са двойката опорни полузащитници, а пред тях ще играе Франко Мазурек. Филипе Нашименто е с травма и няма да вземе присъединяване в срещата. Младежкият национал Станислав Иванов и Паулиньо ще нападат по крилата, а в центъра на офанзивата не е изключено да забележим Дени Алар поради дългите пътувания, които имаше Найджъл Робърта, който беше с националния тим на Кюрасао.

Илиан Илиев ще може да употребява Родриго Енрике, само че Исмаил Иса към момента лекува травма. Очаква се титуляр да е синът на наставника Илиан Илиев-младши, който в предходния кръг вкара гол против Дунав. По двата фланга ще работят Мартин Минчев и Аристоте Н " Донгала, а Патрик Андраде и Васил Панайотов ще си партнират в средата на терена. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР