Днес от 19 часа България приема Северна Македония в първи

...
Днес от 19 часа България приема Северна Македония в първи
Коментари Харесай

Капитанът на Северна Македония: Венци Стефанов е хипопотам!

Днес от 19 часа България приема Северна Македония в първи мач от група C на Лигата на нациите, а напрежението към дуела стартира да се повишава.

Капитанът на националния тим на западните ни съседи Стефан Ристовски отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който през вчерашния ден съобщи, че " лъвовете " са любимци за първото място и днешният противник няма с какво да ги изплаши.

" Емо не може да е споделил съществено, че ни е тежка групата. Направил си е подбив, бъзика ви. Как Емо ще се опасява от Македония, Гибралтар и Грузия. Сега да се съблече, ще им вкара три гола. Айде стига! 100% сме любимци. Ако нямаш тази мисъл, ми седи си у вас, бе!

Северна Македония - какви са тия? Кога станаха страна? Грузия имат израстване, но е Грузия. Ако почнем от тях да се плашим, да закрием този спорт и да играем петанка.

Стига с тези нелепости! Емо Костадинов се е пошегувал с вас и сте се хванали на въдицата. Той не е страхливите ", сподели Стефанов.

Този коментар не се хареса на звездата на Динамо (Загреб), който разгласява в обществените мрежи колаж с хипопотам и боса на Славия, съпроводен с надпис " Не викай... ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР