Днес от 19.00 часа, най-големият конкурс за красота в Северозапада

...
Днес от 19.00 часа, най-големият конкурс за красота в Северозапада
Коментари Харесай

Тази вечер Видин става столица на красотата в Северозапада! „X Model Group“ черпи с 50-килограмова торта!

Днес от 19.00 часа, най-големият конкурс за хубост в Северозапада ще зарадва поданици и посетители на старопрестолния град от сцената на Драматичен спектакъл “Владимир Трендафилов ” - Видин, заяви уредникът на проявата Иво Йосифов.
Бляскавата конкуренция се организира с поддръжката на община Видин.
В 18-тото издание на състезанието за избор на най-красивите младежи в района – “Мис и Мистър Северозападна България ”, за влиятелните трофеи ще премерят хубост и пропорции модели от Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Бяла Слатина, Козлодуй и Белоградчик. 
На идеята “Северозапада е пъстър ” е подчинена и цялостната идея на стилното събитие на годината. Моделите на “X Model Group ” извънредно ще показват на сцената на “Мис и Мистър Северозападна България 2023 ”, част от неповторимите рокли на Вяра Бориславова / “Muse Shop ” с които ще дефилират 100 манекенки в ревюто с опит за връх на Гинес - “Срещу течението ”, на видинската топ дизайнерка, което ще се организира в края на седмицата!
Партньори и другари на XMG, организации и персони подкрепящи  модата в северозапада през годините, ще бъдат отличени от уредниците със специфични призове!         
Събитието е с начален час 19 часа и вход свободен като подарък за жителите и гостите на Видин, по случай 20-тия рожден ден на организацията на Северозапада. 
 С мощно афтър празненство в клуб “Hybrid ” и голяма 50-килограмова торта “X Model Group ”, ще означи и рождения си ден след церемонията в театъра.
Очакваме Ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР