Днес от 18:00ч в гр. Варна в един от най-големите

...
Днес от 18:00ч в гр. Варна в един от най-големите
Коментари Харесай

Европейски шампиони ще участват на международен турнир по кикбокс тази вечер във Варна

Днес от 18:00ч в гр. Варна в един от най-големите молове в страната „ Гранд Мол " ще се организира вторият следващ интернационален шампионат по кикбокс.

Поканени са едни от най-хубавите бойци на Молдова, Украйна, Сърбия и България. Турнирът ще бъде открит с показателен дуел сред синовете на президента на родната федерация по кикбокс - Георги Димов и на президента на „ Сикарио Юнион " - Платон Дубас.

След тях стартира и главната файт карта по правилника на полупрофесионалните правила на кикбокса, а точно без протектор за главата.

Ще се изиграят общо 8 срещи.

В конкуренцията ще вземат участие двама сегашни Европейски първенци Виктор Ненков, Цветан Насковски и един Европейски Вицешампион Алекс Илиев.

След изиграването на срещите програмата продължава с три професионални мача още веднъж с интернационално присъединяване.

Входът за фенове е свободен, като задачата на този шампионат е да разпространява трите ринговите стила в кикбокса - Фул контакт, Лоу кик и К1.

Домакини са „ Гранд МОЛ " взаимно с Община Варна, Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, „ Сикарио Юнион " и Семеен кодекс " Вокил ".

„ За втора поредна година върша този шампионат с помощта и поддръжката на притежателя на „ Гранд Мол " господин Офер Миретски. Радвам се, че и Община Варна ме поддържа още веднъж и ще се получат страхотни дуели. За мен кикбокса е пристрастеност и ще върша всичко допустимо да го разпространявам и да покачвам равнището на нашите бойци. Доказали сме, че сме международна мощ в този спорт при дилетантите. Това е една сериозна крачка към професионалния кръг и опция за младите бойци да натрупат стабилен опит ", съобщи Галин Димов ръководител на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай (БККМТ).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР